Hoe vraag ik een terugbetaling aan?

Ontdek hoe je een terugbetaling voor een opportunity kan aanvragen.

Tancrède d'Aspremont Lynden avatar
Geschreven door Tancrède d'Aspremont Lynden
Meer dan een week geleden bijgewerkt

In dit artikel kom je te weten hoe je een terugbetaling kan aanvragen. Van begin tot einde.

Met deze handleiding kan je met een gerust hart een terugbetaling aanvragen. In de overtuiging dat je de juiste stappen volgt en alle noodzakelijke informatie verstrekt voor een soepel en naadloos proces.

👉 Zorg ervoor dat jouw opportunity aan alle criteria voldoet, zie refund policy, voordat je een terugbetaling aanvraagt. Vergeet niet dat je maximaal 60 dagen nadat je reageerde op de opportunity een terugbetaling kunt aanvragen.

Volg deze 4 stappen om een terugbetaling voor een opportunity aan te vragen:

1. Ga naar de opportunity waarvoor je een terugbetaling wilt aanvragen

2. Selecteer de reden van jouw aanvraag

3. Deel details en aanvullend bewijsmateriaal

4. Bevestig en dien in

1. Ga naar de opportunity waarvoor je een terugbetaling wilt aanvragen

Ga eerst naar de kans waarvoor je een terugbetaling wilt aanvragen en klik erop.

Je kunt dan beginnen met je verzoek door te klikken op "Een terugbetaling aanvragen":

2. Selecteer de reden van jouw verzoek

Selecteer de optie die het beste past bij de reden van jouw verzoek voor terugbetaling. Mogelijke opties zijn de volgende: Prospect reageert niet, de contactgegevens zijn verkeerd of nep, je hebt twee keer betaald voor eenzelfde opportunity…

Meer informatie over de mogelijke opties om een terugbetaling te verkrijgen vind je hier.

3. Deel details en aanvullend bewijsmateriaal.

Er wordt gevraagd om aanvullende details en relevante informatie te delen, zoals schermafbeeldingen of ondersteunende documenten die je kunnen helpen aan de criteria van het terugbetalingsbeleid te voldoen.

Hoe meer informatie je kan verstrekken, hoe sneller en makkelijker wij het verzoek kunnen verwerken.

4. Bevestig en dien in

Zodra alle vereiste informatie werd ingevoerd, bevestigd en ingediend krijg je een bevestigingsbericht en e-mail.

Een antwoord ontvangen op jouw ingediende terugbetalingsverzoek

Je ontvangt binnen 2 werkdagen een e-mail over de status van jouw terugbetalingsverzoek.

In de e-mail staat of jouw verzoek werd goedgekeurd of afgewezen en wat de volgende stappen zijn:

• Goedgekeurd: Het bedrag van de opportunity wordt toegevoegd aan het saldo van de opportunity-module in credits.

• Afgewezen: Indien jouw aanvraag wordt afgewezen, ontvang je een e-mail met gedetailleerde informatie over de reden van afwijzing.