Kan ik mijn bureau van Sortlist laten verwijderen?
Sortlist is een transparante marktplaats en bureauprofielen worden mede gevormd door reviews van echte klanten. Daarom verwijderen we een bureauprofiel in principe niet op verzoek.
Volgens onze Algemene voorwaarden kan een bureauprofiel alleen worden gedeactiveerd nadat is vastgesteld dat de bedrijfsactiviteiten zijn gestaakt, bijvoorbeeld bij een faillissement of een formele bedrijfsbeëindiging. Verzoeken tot deactivering op basis van negatieve reviews worden in principe niet gehonoreerd.
Deactiveren of verwijderen: wat is het verschil?
Deactiveren betekent dat je openbare profiel offline wordt gehaald en niet meer op Sortlist verschijnt.
Verwijderen betekent dat alles definitief van het platform wordt gewist. Je verliest alle toegang en zou een volledig nieuw account moeten aanmaken. Dit is een uitzondering, bijvoorbeeld wanneer een bedrijf is gestopt, en niet de standaardprocedure.
Wat gebeurt er met mijn persoonsgegevens?
Los van het profiel van je bureau kun je ons vragen je persoonsgegevens te verwijderen. We wissen je persoonlijke informatie, halen je van de beheerderslijst van het bureau en zorgen ervoor dat je niet meer via het platform wordt benaderd.
Een verzoek indienen
Bureaus kunnen een account niet zelf deactiveren of verwijderen. Neem contact op met ons team, dan behandelen we geverifieerde verzoeken:
Via de chat op elke pagina van Sortlist, of
Per e-mail via hello@sortlist.com
Vermeld de naam van je bureau en de reden van je verzoek, zodat we het kunnen verifiëren.
