Je dagelijkse zichtbaarheidsbudget instellen
Tancrède d'Aspremont Lynden avatar
Geschreven door Tancrède d'Aspremont Lynden
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Mijn maandelijks budget wordt veel te snel geïnvesteerd”.

Dit is feedback die we van veel bureaus hebben ontvangen, en je zult blij zijn om te weten dat we zojuist een update hebben uitgebracht om dit te verbeteren.

Met deze update kan je de investeringssnelheid van jouw budget in de loop van de maand aanpassen. Vanaf vandaag kun je namelijk jouw zichtbaarheidsbudget per dag instellen door te bepalen hoeveel je gemiddeld per dag wenst te investeren.

Jouw dagelijkse budget heeft twee gevolgen:

• Profiel clicks: Hoe hoger jouw budget, hoe meer clicks jouw profiel zal ontvangen. Het verhogen van jouw budget betekent dat meer mensen jouw profiel zullen bezoeken.

• Conversies: Meer bezoeken leiden tot meer clicks naar jouw website of directe berichtverzoeken van potentiële klanten.

💡 Weet dat het dagelijkse budget een gemiddelde is. Je kunt op bepaalde dagen meer of minder uitgeven, maar je zal nooit jouw maandelijkse limiet overschrijden.

daily visibility budget