Marketingbureaus
Sortlist+ Visibility module

Alles over de Sortlist zichtbaarheids module die uw agency beter zichtbaar maakt in directories en zoekresultaten.

Melania RANAIVOELISON avatar
Geschreven door Melania RANAIVOELISON
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Sortlist+ Visibility Module adverteer en positioneer uw profiel op onze gidsen. Dit is de module die ontworpen is om potentiële klanten naar uw profiel te sturen, waar ze ook uw portfolio kunnen verkennen en zelf contact met u kunnen opnemen.

How activeer ik de module? Stel een budget in

Om uw Visibility module te activeren, hoeft u enkel een maximaal maandelijks budget te bepalen op basis van uw doelstellingen.

Vervolgens betaal je vanuit dit budget per klik naar je profiel vanuit onze directories, search en de homepage: je betaalt dus alleen voor de zichtbaarheid die je daadwerkelijk krijgt.

U kunt altijd beslissen om uw maximale maandelijkse budget van maand tot maand te verhogen of te verlagen, en u blijft in controle over uw uitgaven, want u zult nooit meer gefactureerd krijgen dan het maximale maandelijkse budget dat u heeft ingesteld.

Wanneer u dit maximum bereikt, wordt u uit de gesponsorde lijst verwijderd. Dit betekent dat het aantal directories waar je gevonden kunt worden beperkter is en dat je ranking hiermee beïnvloed wordt.

Waar ben ik zichtbaar?

U bent niet beperkt in het aantal diensten of prospectgebieden die u kunt activeren. Zorg ervoor dat ze relevant voor u zijn en aangepast aan uw doelstellingen.

U wordt weergegeven op relevante pagina's op basis van uw profiel en uw doelmarkten.

Hoe de kosten per klik berekend worden

De kosten per klik volgen dezelfde benadering als google adwords, variërend op basis van concurrentie en met een voorkeur voor relevante resultaten om de gebruikerservaring en conversie te verbeteren.

De CPC (cost per click) varieert van pagina tot pagina, afhankelijk van:

• De uitgangswaarde van de markt (afkomstig van Google Ads)

• Uw relevantie voor de pagina (hoe relevanter, hoe lager de prijs)

• Concurrentie (hoe hoger de concurrentie, hoe hoger de prijs).

De CPC start bij €0.5 en kan tot €10 gaan in competitieve markten.

Facturering

Op het einde van elke factuurperiode worden automatisch facturen verstuurd op basis van uw werkelijk verbruik. Dat wil zeggen: het werkelijke aantal klikken op uw profiel.

Als u dus € 1000 hebt toegevoegd aan uw visibility budget, maar slechts voor € 500 aan klikken hebt ontvangen, wordt u voor € 500 gefactureerd.

Questions? Get in touch about Sortlist+

Als u vragen heeft over Sortlist+ Zichtbaarheid klik dan hieronder, en we beantwoorden ze graag.