Algemeen (veelgestelde vragen)
FAQ
Hoe kan ik mijn wachtwoord opnieuw instellen?

Als je je wachtwoord bent vergeten en het wilt wijzigen, hoeft je alleen maar te klikken op "Wachtwoord vergeten?".

Melania RANAIVOELISON avatar
Geschreven door Melania RANAIVOELISON
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Om je wachtwoord te resetten, hoef je alleen maar

1. Op deze link te klikken

2. Reset vervolgens je wachtwoord

3. Controleer je e-mails (kijk in je SPAM-map)

Merk op dat als je je account hebt aangemaakt via social media, je niet in staat bent om je wachtwoord te resetten. Sortlist is eigenlijk niet in staat om je Linkedin, Gmail of Facebook toegang te wijzigen ;-)

Je e-mailadres moet bevestigd zijn toen je je voor het eerst registreerde.

Als je een probleem of een vraag hebt, twijfel dan niet om contact met ons op te nemen via hello@sortlist.com of via de chat hieronder.