Marketingbureaus
Inschrijvingsvoorwaarden: Kan ik me inschrijven op Sortlist?
Inschrijvingsvoorwaarden: Kan ik me inschrijven op Sortlist?
Melania RANAIVOELISON avatar
Geschreven door Melania RANAIVOELISON
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Het aanmaken van een bureauprofiel is gratis en vrij eenvoudig. Je kunt hier aan de slag gaan door te klikken op " Meld mijn bureau aan" of controleer deze tutorial indien nodig.

Freelancers of éénmanszaken zijn toegestaan zolang je dit in je profiel aangeeft.

Zelfs als onze marketinginspanningen momenteel gericht zijn op de Benelux, Franse en Spaanse markten, werken we samen met marketingbureaus over de hele wereld.

Houd rekening met de voorwaarde om je te registreren bij Sortlist: je moet op zijn minst gespecialiseerd zijn in een van onze opgenoemde diensten

• Branding en positionering

• Film

• Motion Design

• Design

• Digitale strategie

• Innovatie

• Advertising

• Mediaplanning

• Website creatie

• SEO

• Event

• Gamen

• Social media

• Copywriting

• Mobile app

• Webapplicatie

• E-commerce

• E-mailcampagne / Admail

• Online advertising

• 3D

• Public Relations (PR)

• Fotografie

• Web analytics / Big data

• Content strategie

• Design en Ergonomy (UI / UX)

• Influencer Marketing

• Outdoor Advertising

• Software Development

• Print

• Graphic Identity

• Product Management

• Artificial Intelligence

• Audio Production

• Marketing

We tonen daarom geen andere services en we nemen geen contact op met agentschappen voor partnerships.